Coaching voor volwassenen:

Naar meer rust en zelfvertrouwen.

Cindy Tas, bewegend leren

Herken je dit?

 • Last van onzekerheid?
 • Maak jij je regelmatig druk over wat anderen van je vinden of denken?
 • Doe je veel voor anderen, zeg je vaak ja, maar vergeet je daarbij jezelf wel eens?
 • Hou je veel verschillende 'bordjes' draaiende?
 • Zit perfectionisme je af en toe in de weg?
 • Heb je regelmatig last van dat kritische stemmetje in je hoofd?
 • Ben je al moe als je alleen al denkt aan alles wat je nog moet doen?

Maar wil jij graag ...

 • Meer zelfvertrouwen en jezelf zekerder voelen?
 • Af van het gepieker en die negatieve gedachtes over jezelf?
 • Afrekenen met belemmerende overtuigingen?
 • Meer rust in je hoofd?
 • Stappen nemen om een doel te bereiken?

Kom dan eens langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het lukt lang om al die bordjes draaiende te houden. Maar soms is het toch fijn als iemand even met je meekijkt naar al die bordjes. Je kan namelijk het gevoel krijgen dat je het niet lang meer volhoudt om al die verschillende bordjes op een goede manier draaiende te houden. Het wordt teveel. Dat kritische stemmetje wordt nu wel erg kritisch, je voelt je onzeker, maakt je druk om wat anderen denken, wil alles goed doen, maar….

Maar dan? Wil je dit zo? Of wil je het anders… maar hoe dan? 

Coaching

Je wil het anders. Je weet misschien alleen nog niet precies wat je dan wil of hoe je het wil. Maar je wil in iedergeval meer energie en  meer rust en zelfvertrouwen. Stoppen met jezelf wegcijferen. Af van dat gepieker en het perfectionisme. Af van die belemmerende overtuigingen die je tegen houden te doen wat je eigenlijk wil doen. 

Het kan soms handig zijn dat er iemand met je mee kijkt naar hoe het anders kan. Iemand die naar je luistert en je helpt om je belemmerende overtuigingen om te zetten in krachtige gedachten.

Dan kan coaching voor jou een logische vervolgstap zijn. Laagdrempelig en afgestemd op wat jij nodig hebt. Coaching kan je inzicht geven in je patronen en je valkuilen. Het helpt om er achter te komen waar jij behoefte aan hebt, zodat je stappen gaat zetten. Stappen die jou helpen naar meer rust en zelfvertrouwen.  

Ik ben graag die coach voor jou ....

Tijdens een vrijblijvende en gratis kennismaking van ongeveer een half uur, bespreken we waar jij mee zit en wat je wensen zijn. Dit kan telefonisch of in mijn praktijk. Ik vertel je dan ook meer over mijn werkwijze en we bespreken welk coachtraject bij jou past. Dit traject stemmen we op wat jij nodig hebt en op jouw doelen.  Ook deze mogelijkheden leg ik je tijdens dit gesprek graag uit.

Vervolgens kun je er thuis nog rustig even over nadenken of uiteraard meteen afspraken maken, zodat je sneller op weg bent naar meer rust en zefvertrouwen.  

Dit is nog gratis en vrijblijvend.

Wie ben ik?

Mijn naam is Cindy, getrouwd en moeder van 2 kinderen (15 en 17 jaar). Naast mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs, heb ik sinds een aantal jaar een eigen praktijk voor leerondersteuning en training. Hier begeleid ik o.a. kinderen met leermoeilijkheden en faalangst, maar ook middelbare scholieren en volwassenen.

De rode draad in mijn praktijk is zelfvertrouwen. Tijdens intakegesprekken merkte ik dat ook  vrouwen daarmee worstelen. Zoveel rollen, moeder, vriendin, huishouden, partner, carriere, hobby, …  En hou dan al die bordjes maar eens hoog zonder daar onzeker van te worden. Dat maakt dat ik ook vrouwen graag help naar meer rust en meer zelfvertrouwen. 

Bovendien ben ik zelf ook best wel een ervaringsdeskundige in veel bordjes hoog willen houden. Dat in combinatie met een beste dosis perfectionisme, gezellige kritische stemmetjes en hardnekkige belemmerende overtuigingen. Ik was trouwens ook nog heel erg goed in het invullen wat een ander wel niet van mij zou kunnen denken of vinden. Herkenbaar? 😉

Afgelopen jaren heb ik veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor heb ik de kritische stemmetjes goed leren aanpakken, de belemmerende overtuigingen omgevormd en mijn perfectionisme zet ik gewoon af en toe aan de kant. Dit klinkt makkelijker dan het is ; -) , maar het is mij gelukt, dus jij kan dat ook! 

Dit geeft zoveel meer rust in mijn hoofd en meer zelfvertrouwen. Dat gun ik jou ook! En ik help je daar graag bij. Naast ervaringsdeskundige heb ik verschillende trainingen gevolgd in coaching en blijf ik me ook op dit vakgebied ontwikkelen. 

Een vraag? Of wil je een gratis kennismakingssessie?

Mail me dan gerust via onderstaand formulier. Leg bij bericht uit waar het om gaat. Deel je vraag of geef aan dat je graag een gratis kennismakingssessie wilt. Een mailtje sturen naar info@cindytas.nl mag ook. Ik mail je zo snel mogelijk (hooguit binnen 2 werkdagen) terug. 

Scroll naar top