Bewegend leren

~ Bewegen in de praktijk ~

Een dag waarin je de ontwikkeling van het bewegen vanaf de basis gaat begrijpen en ontdekt hoe je hier praktisch, spelend en bewegend mee aan de slag kunt.

Wat gaan we doen deze dag?

We starten om half 10 met de achtergronden over bewegen. Welke bewegingen zijn belangrijk om een stevige basis te kunnen vormen? Een basis die belangrijk is om tot bijvoorbeeld goed leren en concentreren te komen.

Na de lunch leer je allerlei manieren en oefeningen om die bewegingen in te zetten bij het leren. De middag staat dus in het teken van bewegend leren vanuit die basisbewegingen.

Kortom; een dag vol kennis over bewegen en ideeën en oefeningen op leergebied, vanuit de basis bekeken. Heel praktijkgericht, zodat jij er in je groep of praktijk meteen mee aan de slag kunt. 

Deze dag is inclusief:

  • De hele dag koffie, thee en water, uiteraard met wat lekkers erbij (lunch zelf meenemen)
  • De handout met de powerpointinformatie
  • Veel informatie, spel en beweeg tips en ideeën om meteen in de praktijk in te zetten
  • Een leuke goodiebag

Wie geven de workshop?

Cindy Tas

cindy tas, leerondersteuning en training

Leerkracht, Psychomotorisch Kindercoach, Beelddenkspecialist. 

“In mijn praktijk help ik kinderen met leerproblemen en faalangst. Dit doe ik door het o.a. ook eens anders te doen dan anders, d.m.v. van veel spel, beweging en gebruik van materialen. Door aan te sluiten bij de manier waarop het kind leert.”

“Mijn kennis en ervaring wil ik graag met jou delen! Ik wil je inspireren, ideeën geven en vooral veel praktische tips. Zodat jij vol zelfvertrouwen met kinderen spelend en bewegend kunt leren in je groep of praktijk!”

Meer informatie over Cindy is te vinden op www.cindytas.nl

Karin Stolk- Tangenbergh

bij kee

Leerkracht, Psychomotorisch Kindercoach, Beelddenkspecialist. 

“In mijn praktijk help ik kinderen met een uitdaging. Deze kan heel divers zijn dus daarom begin ik altijd bij de basis: wat lukt er al wel? Wat heeft dit kind op dit moment nodig? Vanuit deze positieve insteek bouw ik met kind en ouders samen aan de ontwikkeling van het kind, maatwerk dus.”

“Met jou wil ik graag delen hoe je aan de bewegingen van een kind kunt zien wat het nodig heeft. Uiteraard geef ik je zo veel mogelijk handvatten hoe jij daar goed op in kan springen door het juiste aan te bieden.”

Meer informatie over Karin is te vinden op www.bijkee.nl

Datum, Tijden, Locatie, Investering

  • Vrijdag 13 maart 2019
  • Van 9.30 uur tot 16.30 uur
  • Kerklaan 100, Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Investering: 197,- euro (ex btw)

Vragen of aanmelden?

Heb je een vraag? Of wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in. We proberen je mail binnen 2 dagen te beantwoorden. 

Scroll naar top